e-u

E-URSULINES

E - URSULINES

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Το σχολείο μας συνεργάστηκε με τη Microsoft, για να προσφέρει μια νέα σουίτα των online υπηρεσιών της, έτσι ώστε να βοηθήσει τους μαθητές στην οργάνωση της σχολικής ζωής τους. Στόχος είναι να παραμείνουν στην κορυφή και να προετοιμαστούν για τη ζωή μετά το σχολείο, χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν στη μελλοντική εργασία τους. Η πλατφόρμα live@edu δεν απευθύνεται μόνο σε μαθητές αλλά και σε γονείς, όπως, επίσης, και στο διδακτικό προσωπικό της σχολής μας.

Όλοι πλέον έχουν online πρόσβαση σε οποιοδήποτε έγγραφο ή πληροφορία αφορά στην εργασία τους και σε οποιοδήποτε εργαλείο τους βοηθά στην οργάνωση της σχολικής τους δραστηριότητας. Μερικά από τα οφέλη της εν λόγω πλατφόρμας είναι:

 

 • δωρεάν email,

  home_AN

 • 25 GB αποθηκευτικός χώρος που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης,
 • on line αποθήκευση και ανταλλαγή αρχείων,
 • πρόσβαση στο ψηφιακό υλικό της τάξης τους,
 • online εργαλεία για εύκολη εργασία με τους συμμαθητές και πολλά άλλα.

 


 

 

Επτά σύντομες ερωτήσεις για το  Ε-URSULINES live@edu

 

1. Τι είναι το Ε-URSULINES live@edu ;

To Live@edu συνιστά μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπηρεσιών συνεργασίας για τα σχολεία. Το Microsoft Live@edu υποστηρίζει τη συνεργατική μάθηση του 21ου αιώνα. Το Outlook Live, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, που παρέχει το γνώριμο και αξιόπιστο Outlook Web Access (OWA) με το όνομα και το λογότυπο του σχολείου για τους μαθητές και τους αποφοίτους. Το Live@edu είναι και κάτι περισσότερο από e-mail. Το Live@edu περιλαμβάνει την πρόσβαση σε άλλα προγράμματα και υπηρεσίες που αυξάνουν την ικανότητα των μαθητών του σχολείου μας να συνεργάζονται και να επικοινωνούν.

 

Τέτοια προγράμματα είναι:yes

 

 • το ημερολόγιο,
 • το Microsoft office,
 • η ανταλλαγή εγγράφων,
 • οι κοινοί χώροι εργασίας,

Με 10 gigabyte (GB), χώρο αποθήκευσης e-mail και 25 GB επιπλέον χώρο αποθήκευσης αρχείων, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε online μαθήματα, να συνεργαστούν στις αναθέσεις εργασιών, να συζητήσουν ιδέες με τη σχολή και να οικοδομήσουν σχέσεις διά βίου μάθησης με το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Το Live@edu είναι προσβάσιμο μέσω των δημοφιλών Web browsers για Windows, Mac και Linux.

 

2. Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στo Ε-URSULINES live@edu ;

Εξοπλίζει τους μαθητές μας με e-mail και ημερολόγιο εργαλεία παρόμοια με αυτά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στον εργασιακό χώρο. Το Live@edu περιλαμβάνει το Microsoft Outlook Live με χωρητικότητα 10GB ανά χρήστη.

 

Εργαλεία Συνεργασίας: Online υπηρεσίες του Microsoft Office 2010, έτσι ώστε ο κάθε μαθητής να έχει πρόσβαση στο Microsoft Office 2010 (Word, Excel, Powerpoint, One Note) χωρίς να είναι αναγκασμένος να έχει εγκαταστήσει στον Η/Υ όλη τη σουίτα αυτών των προγραμμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές πλέον μπορούν πολύ εύκολα να αποθηκεύουν, να μοιράζονται και να επεξεργάζονται έγγραφα, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζονται κάποιο επιπλέον αποθηκευτικό μέσο και χωρίς το κόστος απόκτησης των εφαρμογών αυτών.

 

Windows Live SkyDrive - 25GB για δωρεάν online αποθηκευτικό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο όλοι έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν, να επεξεργάζονται, να ανταλλάσσουν τα αρχεία τους on line, χωρίς να μεταφέρουν διάφορα αποθηκευτικά μέσα μαζί τους, οπουδήποτε βρίσκονται.

 

Εργαλεία Επικοινωνίας: Ενίσχυση της online και της mobile επικοινωνίας των μαθητών σας. Επιτρέπει την προσαρμογή με αυτά τα εργαλεία επικοινωνίας του Windows Live Messenger, ενός από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στον κόσμο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να κάνουν πολλά περισσότερα από μια απλή συνομιλία.

 

3. Γιατί το  Ε-URSULINES live@edu είναι σημαντικό για το σχολείο;

Χρειαζόμαστε λύσεις τεχνολογίας που να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των σχολείων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών μας. Επιτρέποντας στη Microsoft να φιλοξενήσει τα email μαθητών και τις άλλες υπηρεσίες του live@edu, παρέχουμε στους τελικούς χρήστες μας την τελευταία τεχνολογία. Οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν σήμερα με οποιαδήποτε πρόσβαση στα εργαλεία συνεργασίας, με ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όταν θα εισέλθουν στον επαγγελματικό στίβο.

 

4. Γιατί το  Ε-URSULINES live@edu είναι σημαντικό για τους μαθητές;

Οι μαθητές έρχονται σε ένα σχολείο πιο εξελιγμένο τεχνολογικά από πριν. Αναμένουν από το σχολικό περιβάλλον τους να έχουν πλούσια, υψηλής ποιότητας με πολλές δυνατότητες επικοινωνία, όπως αυτή που έχουν στη διάθεσή τους σε μη ακαδημαϊκά περιβάλλοντα. Το Live@edu επιτρέπει την εύκολη επικοινωνία και συνεργασία με τους συμμαθητές τους, τους καθηγητές τους αλλά και με το ίδιο το σχολείο τους, ενσωματώνοντας τον ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας στην ακαδημαϊκή εργασία τους.

 

5. Μπορώ να έχω εμπιστοσύνη στη Microsoft για τα δεδομένα του σχολείου;

Ναι, η Microsoft έχει δεσμευτεί για την ασφάλεια και το απόρρητο των δεδομένων του σχολείου σας. Το Live@edu αποθηκεύει με ασφάλεια τα δεδομένα με πολλαπλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

 

6. Γιατί τα δημοτικά σχολεία να ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του Ε-URSULINES live@edu ;

Οι μαθητές αναπτύσσονται, όταν ασχολούνται. Το Microsoft Live@edu βοηθά να επεκταθεί η μάθηση πέρα από τα όρια της τάξης, δημιουργώντας μια βαθύτερη συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων. Επιπλέον, το Live@edu προσφέρει μια τεχνολογική λύση που να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των δημοτικών σχολείων. Επιτρέποντας στη Microsoft να φιλοξενήσει τα e-mail του σχολείου μας και τις υπηρεσίες της συνεργασίας, μπορούμε να παρέχουμε στους τελικούς χρήστες μας την πλέον πρόσφατη τεχνολογία. Την ίδια στιγμή, η ασφάλεια που προσφερει το Live@edu μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για το σχολείο μας.

 

7. Μπορούν οι γονείς να έχουν Ε-URSULINES live@edu λογαριασμούς;

Ναι, οι γονείς μπορούν, επίσης, να έχουν Live@edu λογαριασμούς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016-2017

panelladikes


Θερμά συγχαρητήρια στους αποφοίτους του
σχολικού έτους 2016-2017 για την επίδοσή τους
στις πανελλαδικές εξετάσεις!
Τα αποτελέσματα φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί.

     

Eλληνογαλλική Σχολή
Ουρσουλινών


Νηπιαγωγείο
Τ: 210 6120982
e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοτικό Σχολείο
Τ: 210 8020285
e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γυμνάσιο - Γενικό Λύκειο
Τ: 210 6712228
e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     

ursulines


Κάθε στιγμή, παντού

Πρόσβαση στα αρχεία σας από οπουδήποτε
και κοινή χρήση με οποιονδήποτε.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ EMAIL